ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιστορικό βίντεο – ντοκουμέντο από τον τελικό του Γουέμπλεϊ (vid)

Δείτε ένα ιστορικό βίντεο σχεδόν τεσσάρων λεπτών με πλάνα πριν από τον τελικό του Γουέμπλεϊ, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού.

Ιστορικό βίντεο - ντοκουμέντο από τον τελικό του Γουέμπλεϊ (vid)

Η δεύτερη μέρα του Ιουνίου ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστή για κάθε Παναθηναϊκό. Είναι μια μέρα που το τριφύλλι έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ποδοσφαιρική… βίβλο της Ευρώπης.

Οι πράσινοι αντιμετώπισαν τον Άγιαξ στον τελικό του Γουέμπλεϊ και έκαναν γνωστό το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Το διαδικτυακό κανάλι ajaxmuseum έχει φέρει στη δημοσιότητα ένα σπάνιο ντοκουμέντο με πλάνα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του τελικού του Γουέμπλεϊ.

Το βίντεο ξεκινάει με τους οπαδούς του Άγιαξ στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Εκεί πέρα από τις χαρακτηριστικές μπλούζες φορούν και άσπρα καπελάκια με μια μεγάλη κόκκινη ρήγα. Τα πρώτα πλάνα δείχνουν κυρίως φιλάθλους της ολλανδικής ομάδας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο και ξαφνικά σε ένα σημείο εμφανίζεται και ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού, καλοντυμένος.

Ένας αστυνομικός σηκώνει από τη θέση τους μερικούς φιλάθλους και λίγες στιγμές αργότερα ένα καροτσάκι «ντυμένο» στα ερυθρόλευκα κάνει την εμφάνισή του.

«Ακόμα κι αν το καροτσάκι δεν προχωρά τόσο γρήγορα, ο Άγιαξ θα κατακτήσει το κύπελλο», είναι το μήνυμα που περνούν εκείνοι, εξίσου «ερυθρόλευκοι», που το σέρνουν.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνονται πλάνα μέσα από το γήπεδο του Άγιαξ, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.