ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείνει στον Παναθηναϊκό Β’ ο Βέλιτς

Πολύ κοντά στην επιστροφή του είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Κλείνει στον Παναθηναϊκό Β' ο Βέλιτς

Πολύ κοντά στην επιστροφή του είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Χαβιέ Βάσκεθ, οι πράσινοι προχωρούν στην επόμενη επιλογή τους για την τεχνική ηγεσία της β’ ομάδας. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς είναι το απόλυτο φαβορί και βρίσκεται προ των πυλών από το να αναλάβει τη θέση.

Ο Βόσνιος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με το τριφύλλι, αλλά από άλλα πόστα και τώρα θα προσπαθήσει να οδηγήσει σε επιτυχία το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού Β’.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...