ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Kicker: «Η Χόφενχαϊμ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για δανεισμό του Γκατσίνοβιτς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Kicker»,η Χόφενχαϊμ απέρριψε πρόταση για επέκταση του δανεισμού του Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Kicker: «Η Χόφενχαϊμ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για δανεισμό του Γκατσίνοβιτς»

Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με βάση τα όσα αναφέρει η «Kicker».

Όπως τονίζουν οι Γερμανοί, η Χόφενχαϊμ απέρριψε πρόταση του τριφυλλιού για την παραμονή του Σέρβου μεσοεπιθετικού στον Παναθηναϊκό με τη μορφή του δανεισμού και αξιώνει ποσό ανώτερο των 2 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.087 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι οι πράσινοι δεν έχουν τη δυνατότητα να δαπανήσουν τόσο μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Γκατσίνοβις, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με τη γερμανική ομάδα.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο παίκτης θα μιλήσει με τον νέο προπονητή, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει, καθώς υπάρχουν δύο παίκτες στη θέση του ήδξη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ:

σε κάθε περίπτωση, ένα πράγμα είναι βέβαιο: Ο δανεισμός του Γκατσίνοβιτς στους Ελληνες άξιζε τον κόπο για όλους τους εμπλεκόμενους. Από τη στιγμή που παίκτης δεν είχε το ρόλο που θα ήθελε στη Χόφενχαϊμ μετακινήθηκε στην Ελλάδα τον χειμώνα. Εκεί ο 27χρονος μέσος έγινε αμέσως κορυφαίος παίκτης σε απόδοση και ήταν ικανός να παίξει καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του κυπέλλου κερδίζοντας το πέναλτι στο νικητήριο τελικό του Κυπέλλου.

Παρότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κρατήσει τον Γκατσίνοβιτς, θεωρείται δύσκολο να τα καταφέρει.

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς (59) ο συμπατριώτης του Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι ο παίκτης όνειρο και εκτιμά ότι μπορεί να τον έχει ως μόνιμη ενίσχυση της ομάδας του.

Ομως τίποτα δεν θα βγει από αυτό γιατί ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει τα οικονομικά μέσα για να χειριστεί μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Η Χόφενχαϊμ αξιώνει μίνιμουμ 2 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενδιαφέρεται για νέο δανεισμό του Γκατσίνοβιτς, ανεξαρτήτως των όρων που θα τον συνοδεύουν, ακόμη κι αν ο σύλλογος πληρώσει ολόκληρο τον μισθό του παίκτη αυτή τη φορά. Ακόμα και η τελευταία αναφορά είναι πάνω από τις οικονομικές δυνατότητες της Αθήνας.

Νέα προοπτική για τον Γκασίνοβιτς υπό τον Μπράιτενραϊτερ;

Ο Γκατσίνοβιτς επέστρεψε στη Χόφενχαϊμ το Σαββατοκύριακο και παρουσιάστηκε στον νέο προπονητή της ομάδας, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ. Μπορεί να υπάρξουν νέες προοπτικές για τον Γκασίνοβιτς υπό το νέο προπονητή, ωστόσο, η Χόφενχαϊμ έχει ήδη ενισχυθεί δύο φορές στη μεσαία γραμμή με δύο παίκτες (Πρόμελ από την Ουνιόν και Μπέκερ από τη Σενκτ Πάουλι), οι οποίοι αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι.

Αρα, οι πιθανότητες αναβάθμισης του Γκατσίνοβιτς στη Χόφενχαϊμ δεν φαίνεται να έχουν αυξηθεί.

Ωστόσο, για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Σερβίας, ο 23 φορές διεθνής μέσος χρειάζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και παιχνίδια.

Κι αν αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί στη Χόφενχαϊμ, τότε θα πρέπει να βρεθεί ένας σύλλογος που να μπορεί να αντέξει οικονομικά το πακέτο της περίπτωσής του»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.