ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Μένει ως βοηθός ο Βόβορας – Τέλος ο Σερέλης!

Ο Γιώργος Βόβορας θα μείνει στο τριφύλλι ως βοηθός του νέου προπονητή , εφόσον ανάψει αυτος το πράσινο φως, ενώ ο Χρήστος Σερελης αποτελεί παρελθόν.

Παναθηναϊκός: Μένει ως βοηθός ο Βόβορας - Τέλος ο Σερέλης!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Χρήστος Σερέλης ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος Βόβορας αναμένεται να παραμείνει ως βοηθός εφόσον φυσικά δώσει το οκ και ο νεος προπονητής.

Η θέση του ασίσταντ είναι αυτή που γνωρίζει καλύτερα ο 45χρονος τεχνικός, που στο παρελθόν «θήτευσε» για έξι χρόνια δίπλα στον Αργύρη Πεδουλάκη, τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Ρικ Πιτίνο, δεχόμενος κολακευτικά σχόλια από όλους για τη δουλειά του, το πλάνο και την εργατικότητά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.