ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζει εύκολα η Χάλμσταντ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Κερδίζει εύκολα η Χάλμσταντ

Παιχνίδια με ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τα Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα να επιστρέφουν στη δράση. Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από τη Superettan Σουηδίας και την αναμέτρηση Χάλμσταντ – Τρέλεμποργκ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην bet365. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση. 

11η Αγωνιστική στη 2η Κατηγορία της Σουηδίας, με τη Χάλμσταντ να επιστρέφει στη δράση, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βαστέρας εκτός έδρας και ενώ είχαν προηγηθεί επτά διαδοχικές νίκες. Βρίσκεται στην κορυφή με 23 βαθμούς και στο +2 από τη 2η Μπράγκε, έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο και στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα τρία τελευταία ματς για το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η Τρέλεμποργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λαντσκρόνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Έστερ με 2-1, βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Τρέλεμποργκ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με τη Χάλμσταντ που εντυπωσιάζει και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να φτάσει σήμερα σε μια άνετη επικράτηση.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...