ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε φιλικό με τον Παναθηναϊκό η Μπάγερ Λεβερκούζεν

Στις 17 Ιουλίου αναμένεται να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Μπάγερ Λεβερκούζεν τον Παναθηναϊκό.

Ανακοίνωσε φιλικό με τον Παναθηναϊκό η Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία στις 17 Ιουλίου.

Ήταν γνωστό ότι οι πράσινοι θα δώσουν δυνατά φιλικά φέτος ενόψει του προκριματικού που θα δώσουν στις 4 Αυγούστου για την είσοδο στο Conference League.

https://twitter.com/bayer04fussball/status/1541772034388234242

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...