Ποδόσφαιρο

4αρα της Σλάβια στη Ζλιν πριν τον Παναθηναϊκό

4αρα της Σλάβια στη Ζλιν πριν τον Παναθηναϊκό

Με τέσσερα γκολ και με πολλές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση, φιλοδώρησε την Ζλιν (4-1) η Σλάβια Πράγας, πριν την κρίσιμη ρεβάνς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα η Σλάβια Πράγας, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας απ’ τη Χράντετς Κράλοβε, η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-1 επί της Ζλιν για τη 2η αγωνιστική του τσεχικού πρωταθλήματος.

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισιον, αντικαθιστώντας τους επτά από τους 11 παίκτες του βασικού σχήματος, το οποίο ξεκίνησε στον αγώνα της Πράγας κόντρα στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα οι Σάντος (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό λόγω της κόκκινης), Μάντους (τερματοφύλακας), Ντούντερα και Λινγκρ διατήρησαν τη θέση τους στην ενδεκάδα. Από κει και πέρα οι Ούσου και Ντόρλεϊ έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο βασικός επιθετικός Σορ, που όπως φαίνεται δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Σλάβια ξεκίνησε δυνατά στο ματς και μόλις στο 10’ έκανε το 1-0 με τον Ίτσα, ενώ ο Τζούρασεκ «έγραψε» το 2-0 στο 30ο λεπτό που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
POPULAR NOW Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου

Στην επανάληψη, στο 49’ η Ζλιν μείωσε σε 2-1 με τον Τζαβό, στο 70’ ο Προσάτσκα αποβλήθηκε αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες και έτσι ο Σρανζ στο 85’ έκανε το 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις (92’) ο Τζούρασεκ έγραψε το τελικό 4-1.

Σλάβια Πράγας (Γ. Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντούντερα (66’ Μάσοπουστ), Κατσάραμπα, Σάντος, Γιούρασεκ, Χρόμαντα (83’ Χόλες), Έβερτον (66’ Σραντζ), Σέβτσικ (66’ Τιεχί), Λινγκρ (76’ Ουσόρ), Ίτσα, Γιούρετσκα.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ