ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε top επίπεδο με Κανδανολέων

Η Εθνική ομάδα Νέων πόλο με τον αθλητή του Παναθηναϊκού, Κώστα Κανδανολέων στη σύνθεση της λύγισε στις λεπτομέρειες με 12-13 από τη Σερβία, ωστόσο έπαιξε το ματς στα ίσα και πάλεψε μέχρι τέλους.

Σε top επίπεδο με Κανδανολέων

Η Εθνική ομάδα Νέων πόλο με τον αθλητή του Παναθηναϊκού, Κώστα Κανδανολέων στη σύνθεση της λύγισε στις λεπτομέρειες με 12-13 από τη Σερβία, ωστόσο έπαιξε το ματς στα ίσα και πάλεψε μέχρι τέλους.

Η «γαλανόλευκη» έδωσε μια δυναμική μάχη κόντρα στους Σέρβους και ο Κώστας Κανδανολέων του «τριφυλλιού» έδειξε την αξία του σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Ταοκτάλεπτατου αγώνα: 4-5, 1-3, 4-2, 3-3.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελλάδα: Καρακούρος, Μπουζάλας, Τόττης, Μπιτσάκος, Αλμύρας, Καστρινάκης, Γκίλας, Σπάχιτς, Μύριλος, Πούρος, Μπιτσάκος, Κανδανολέων και Ηλιόπουλος.

Σερβία: Παίκοβιτς, Μάρας, Ντιμιτρίεβιτς, Γκάτζιτς, Κόζιτς, Γαβρίλοβιτς, Γιαούκοβιτς, Ουρόσεβιτς, Μαρτίνοβιτς, Μπρεζάνσκι, Στάνιτς, Κοβάσεβιτς και Βίρτσεβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.