ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε top επίπεδο με Κανδανολέων

Η Εθνική ομάδα Νέων πόλο με τον αθλητή του Παναθηναϊκού, Κώστα Κανδανολέων στη σύνθεση της λύγισε στις λεπτομέρειες με 12-13 από τη Σερβία, ωστόσο έπαιξε το ματς στα ίσα και πάλεψε μέχρι τέλους.

Η Εθνική ομάδα Νέων πόλο με τον αθλητή του Παναθηναϊκού, Κώστα Κανδανολέων στη σύνθεση της λύγισε στις λεπτομέρειες με 12-13 από τη Σερβία, ωστόσο έπαιξε το ματς στα ίσα και πάλεψε μέχρι τέλους.

Η «γαλανόλευκη» έδωσε μια δυναμική μάχη κόντρα στους Σέρβους και ο Κώστας Κανδανολέων του «τριφυλλιού» έδειξε την αξία του σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ.

Ταοκτάλεπτατου αγώνα: 4-5, 1-3, 4-2, 3-3.

Ελλάδα: Καρακούρος, Μπουζάλας, Τόττης, Μπιτσάκος, Αλμύρας, Καστρινάκης, Γκίλας, Σπάχιτς, Μύριλος, Πούρος, Μπιτσάκος, Κανδανολέων και Ηλιόπουλος.

Σερβία: Παίκοβιτς, Μάρας, Ντιμιτρίεβιτς, Γκάτζιτς, Κόζιτς, Γαβρίλοβιτς, Γιαούκοβιτς, Ουρόσεβιτς, Μαρτίνοβιτς, Μπρεζάνσκι, Στάνιτς, Κοβάσεβιτς και Βίρτσεβιτς.

ΒΟΜΒΑ Παναθηναϊκού με Γκολομέεβ!
ΒΟΜΒΑ Παναθηναϊκού με Γκολομέεβ! 9.414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»!
Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»! 1.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close