ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ρουμανία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ρουμανία

Το ενδιαφέρον και σήμερα, Παρασκευή (23/09), όπως και τις προηγούμενες μέρες, εστιάζεται στους αγώνες εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, το Nations League και οι αναμετρήσεις του δεσπόζουν στο κουπόνι, τις οποίες βρίσκετε με πολλές στοιχηματικές επιλογές και ανταγωνιστικές αποδόσεις στο pamestoixima.gr. Στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με παιχνίδι της διοργάνωσης, συγκεκριμένα το Φινλανδία – Ρουμανία.

Πρόκειται για αγώνα για την Β’ κατηγορία του Nations League. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου κερδίζει την άνοδο στη League A, η τελευταία υποβιβάζεται στη League C.

Προέρχεται από δύο σερί ήττες η Φινλανδία, με πιο πρόσφατη αυτή (3-2) εκτός έδρας από τη Βοσνία. Ψάχνει να βρει λύσεις για τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί τέσσερα γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της. Η έδρα της δεν αποτελεί και φόβητρο, καθώς κέρδισε μόλις τον έναν από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της. 

Ακόμη… σκέφτονται τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα (0-3) από το Μαυροβούνιο στη Ρουμανία. Δεν της “πήγε” ο Ιούνιος, αφού έχασε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε. Έχει σκοράρει, πάντως στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Θα παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς έγινε “φρεσκάρισμα” στις κλήσεις από τον Ιορντανέσκου και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στη Φινλανδία, που δεν πείθει.

Δείτε το προγνωστικό για το παιχνίδι Φινλανδία – Ρουμανία στο Betarades.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE