ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Aτομικό και Παναθηναϊκό ρεκόρ από τον Γκελαούζο

Ατομικό ρεκόρ σημείωσε στον Μαραθώνιο του Βερολίνου ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Γκελαούζος.

Aτομικό και Παναθηναϊκό ρεκόρ από τον Γκελαούζο

Ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, διένυσε την απόσταση σε 2:14:15 και κατέρριψε το δικό του 2.14.44 που είχε κάνει το 2020 στη Βαλένθια πετυχαίνοντας συγχρόνως και Παναθηναϊκό ρεκόρ.

Με αυτή την επίδοση έγινε ο πέμπτος Έλληνας όλων των εποχών στο αγώνισμα, αφού ξεπέρασε έναν άλλο σπουδαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο, τον Μιχάλη Κούση (2:14:36).

Ο Γκελαούζος πέτυχε τον πρώτο του στόχο, που ήταν ένα νέο ατομικό ρεκόρ και βρέθηκε πολύ κοντά και στο να κυνηγήσει μια επίδοση κάτω από 2.14.00.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αθλητής επέλεξε από τα πρώτα χιλιόμετρα να ακολουθήσει γρήγορο ρυθμό, προκειμένου να βρεθεί στις επιδόσεις που είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο. Με τη σημερινή του παρουσία έβαλε τις βάσεις για ακόμη καλύτερες παρουσίες στο μέλλον. Ο 32χρονος θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στον Μαραθώνιο Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.