ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στόχος η νίκη για το προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά

Το πρώτο «βήμα» για να βρεθεί στα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών θέλει να κάνει απόψε (20:00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται στη Νορβηγία με την Μπέργκεν στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Στόχος η νίκη για το προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά

Οι «πράσινοι» μετά την πρόκρισή τους επί της Οντολένα Βόντα, συνεχίζουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις κόντρα στην νορβηγική ομάδα. Το «τριφύλλι» έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αν και φαντάζει το φαβορί του αγώνα, κάτι που πρέπει να δείξει και στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας καλή ψυχολογία αλλά και την κούραση που συνοδεύει τέτοια παιχνίδια. Στα θετικά για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο είναι η επιστροφή του λίμπερο, Δημήτρη Ζήση.

Ο Ιταλός, Αλεσάντρο Τσέρα και ο Σουηδός, Μάρτιν Στένμποκ θα είναι οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.