ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: «Xρωστώ πολλά σε αυτόν τον κόσμο και την ομάδα του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στο χειροκρότημα του κόσμου της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ιτούδης: «Xρωστώ πολλά σε αυτόν τον κόσμο και την ομάδα του Παναθηναϊκού»

Ικανοποιημένος με τη νίκη της Φενέρ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, που σχολίασε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Προφανώς με τον τρόπο που πήγε το ματς μπορούσε να το πάρει ο οποιοσδήποτε. Ο Παναθηναϊκός θα άξιζε τη νίκη εάν την κατακτούσε. Η ομάδα μου πάλεψε, παρότι δεν πήγαινε όπως θέλαμε το ματς. Ο Γκούντουριτς μας έδωσε την ευκαιρία να πάμε στην παράταση όπου παίξαμε άμυνα και βάλαμε μεγάλα σουτ.

Έπρεπε να ξεκινήσουμε από κάπου. Δεν πηγαίναμε καλά τώρα τελευταία, όμως πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσα χρωστάω σε αυτή την ομάδα και σε αυτούς τους φιλάθλους».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 58.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.