ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα από την Καϊλή: «Με βασανίζουν!» (vid)

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για «βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα»

Βόμβα από την Καϊλή: «Με βασανίζουν!» (vid)

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για «βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα»

Εν αναμονή της κρίσιμης απόφασης του βέλγικου δικαστηρίου για την αποφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή για την υπόθεση του Qatargate ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατήγγειλε τις συνθήκες στις οποίες κρατείται η κατηγορούμενη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά το τέλος της απολογίας της, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως η κυρία Καϊλή παρέμενε για ώρες στην απομόνωση, με τις συνθήκες κράτησής της να είναι άθλιες.

Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς!
Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς! 255.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έκανε δε, λόγο για «βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...