ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Φυλακούρης στο P24: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο παράδεισος – Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη ομάδα να έχει προσφέρει τόσα» (aud)

Ο Τότης Φυλακούρης ανοίγει την καρδιά του στο podcast του Panathinaikos24 και μιλάει για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό που έχει σημαδέψει την ζωή του.

Φυλακούρης στο P24: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο παράδεισος - Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη ομάδα να έχει προσφέρει τόσα» (aud)

Ο Τότης Φυλακούρης είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Έχει ζήσει με το τριφύλλι τα πάντα.

Ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία για το Γουέμπλεϊ το 1971, ενώ έχει σηκώσει πρωταθλήματα και Κύπελλα. Με λίγα λόγια έχει συντελέσει τα μέγιστα ώστε να γίνει γνωστό το όνομα του τριφυλλιού στα πέρατα της γης.

Μιλώντας στο Panathinaikos24.gr άνοιξε την καρδιά του με αφορμή την συμπλήρωση 115 χρόνων ζωής για το τριφύλλι:

«Από 13 χρονών, φτάνω στα 63 μου και ακόμα υπηρετώ τον Παναθηναϊκό. Αυτά τα 63 χρόνια έχω μάθει να αγαπάω αυτό που πιστεύω και να είμαι σωστός. Τώρα που πηγαίνω και βλέπω τους αγώνες παρατηρώ το πως ο κόσμος με υποδέχεται. Ειδικά όταν μας βράβευσαν από τον Παναθηναϊκό ένιωσα πάρα πολύ συγκινημένος και πέρασαν μπροστά από το μυαλό μου τα όσα έζησα. Όλη την πορεία μου μέχρι και προπονητής. Όλα αυτά τα χρόνια και όλες αυτές τις στιγμές εύχομαι να τις ζήσει ο κάθε μικρός που πηγαίνει στον Παναθηναϊκό και όταν εγώ θα βρίσκομαι ψηλά να σκέφτονται ότι ο σύλλογος αυτός έχει προσφέρει πολλά σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Σε ανθρώπους που έγιναν επιστήμονες, σε ανθρώπους που δημιούργησαν οικογένειες και σε ανθρώπους που έκαναν καριέρα στον Παναθηναϊκό».

Για το ποια είναι η γενικότερη προσφορά του Παναθηναϊκού στον αθλητισμό: «Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό άλλη ομάδα που να έχει προσφέρει αντίστοιχα όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι από 13 χρονών στον αθλητισμό. Δεν θέλω να μειώσω τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ξέρουν όλοι αυτό. Είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τα κατορθώματά του. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ».

Για σας τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός: «Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι ο παράδεισος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ