ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη για να «σφραγίσει» την παρουσία του στο Final-4 του Κυπέλλου

Τον Άρη αντιμετωπίζει απόψε (20.00) εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός, σε έναν από τους τέσσερις προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών, απ' όπου θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες του Final-4.

Νίκη για να «σφραγίσει» την παρουσία του στο Final-4 του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο Ηράκλειο Κρήτης και για να προκριθεί θα χρειαστεί να νικήσει τον Άρη στο κλειστό της Μίκρας.

Από τη μεριά τους οι «κιτρινόμαυρες» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν την έκπληξη, αφήνοντας έκτος το «τριφύλλι».

Θυμίζουμε πως η τελική φάση του θεσμού θα διεξαχθεί το διάστημα 10-11 Μαρτίου 2023 και η έδρα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ζευγάρια του Final-4 θα προκύψουν από τη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Τα άλλα τρία ζευγάρια είναι τα Μαρκοπούλο – Π.Α.Ο.Κ., Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιακός και Θέτιδα Βούλας – Α.Ε.Κ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.