ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θλίψη στη Λάρισα: Αναγνωρίστηκε η σορός της 42χρονης Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα

Η σορός της άτυχης γυναίκας ταυτοποιήθηκε μέσω της διαδικασίας αναζήτησης με DNA.

Θλίψη στη Λάρισα: Αναγνωρίστηκε η σορός της 42χρονης Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα

Στο νεκροτομείο της Λάρισας όπου οι δικοί της άνθρωποι περίμεναν νεότερα για την τύχη του δικού τους ανθρώπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την άτυχη 42χρονη Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα που ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία και ήταν μέχρι χθες αγνοούμενη.

Μέσω της διαδικασίας αναζήτησης με DNA η σορός της ταυτοποιήθηκε και οι δικοί της άνθρωποι, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com αναμενόταν εντός της ημέρας να κληθούν να παραλάβουν τη σορό.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας που αφήνει πίσω το σύζυγό της, τα δυο τους παιδιά, τους γονείς της, συγγενείς και φίλους, αναμένεται να γίνει αύριο Σάββατο στις 12.00 μ. στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο. Την ώρα της κηδείας τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.