ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτός ομάδας ο Τζέιμς – Τιμωρήθηκε από τη Μονακό

Μια σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα του Μάικ Τζέιμς, στάθηκαν ικανά να τον τιμωρήσει η Μονακό και να τον θέσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εκτός ομάδας ο Τζέιμς - Τιμωρήθηκε από τη Μονακό

Πρόβλημα από το πουθενά για την Μονακό και τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέπεσε σε σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα και το αντίτιμο ήταν η διοίκηση της Μονακό να τον βγάλει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Τζέιμς θα μείνει για άγνωστο χρονικό διάστημα εκτός υποχρεώσεων (αγώνων και προπονήσεων) ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες δεν ειπώθηκαν.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μόνο που μένει να αποσαφηνιστεί είναι ο λόγος ή οι λόγοι που θέτουν εκτός ομάδας τον Αμερικανό σούπερ σταρ που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό δύο φορές κατά το παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.