ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρώτος «τελικός» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Πρώτος «τελικός» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Tη νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στην τροχιά τίτλου αναζητά απόψε (21.30, Cosmote TV) ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ.

Το “τριφύλλι” βρίσκεται στην πρώτη θέση της κορυφής της βαθμολογίας, μετά και την εξαιρετική παρουσία στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και να “σβήσει” την ήττα σε ένα γήπεδο όπου γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για τη “μάχη”.

Την περασμένη σεζόν, οι “πράσινοι” είχαν εξαιρετική εικόνα στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών μετρώντας μόλις μια ήττα την τελευταία αγωνιστική, ενώ στην αντίστοιχη πρεμιέρα είχαν αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΚ, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 της Λεωφόρου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 19.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι μοναδικές απουσίες, αλλά και σημαντικές, είναι εκείνες του Άντραζ Σπόραρ ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και τον Ζβόνιμιρ Σάρλια, που οι ενοχλήσεις στο γόνατο τον ανάγκασαν να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση θα κινηθούν, οι Μαντσίνι και Παλάσιος στις πτέρυγες και ο Φώτης Ιωαννίδης στην κορυφή.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαυροβούνιος, Νταμπάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.