ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τον εξαφάνισε και τον «τελείωσε» σε 36 λεπτά ο Παναθηναϊκός και μένει στην κορυφή!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, την Λεωφόρο και τον κόσμο, που χαίρεται μετά από χρόνια την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Τον εξαφάνισε και τον «τελείωσε» σε 36 λεπτά ο Παναθηναϊκός και μένει στην κορυφή!

Ο Παναθηναϊκός είδε τον Ολυμπιακό και του είπε από το πρώτο δευτερόλεπτο. «Από εδώ δεν περνάς, θα χάσεις και θα φύγεις». Και το έκανε μέσα σε 36 λεπτά. 2-0 για πλάκα και σχόλασε ο γάμος. Τόσο άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού είχα να δω χρόνια. Τέτοια καθολική επικράτηση σε παιχνίδι, που παιζόταν το πρωτάθλημα έχω να δω χρόνια από τον Παναθηναϊκό. Και αυτό ήταν ένα ακόμα μήνυμα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς προς τους αντιπάλους του. Σε όσους υποτιμούν τον Παναθηναϊκό και εξακολουθούν και βλέπουν την πλάτη του.

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα άψογα στο πρώτο ημίχρονο. Πρέσαρε ψηλά, έτρεξε πολύ, έλιωσε τον Ολυμπιακό είχε φάσεις με Σπόραρ, Παλάσιος, Σάντσες να σκοράρει και τελικά το γκολ ήρθε από τον Σπόραρ μετά από μπαλιά του Ρούμπεν και λάθος του Παπασταθόπουλου και το δεύτερο γκολ από πολύ ωραίο χτύπημα κόρνερ του Μπερνάρ, που ήταν μισό γκολ. Ο Ελ Αραμπί έσπρωξε τον Κουρμπέλη, αλλά τελικά βρήκε και την μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με λύσσα να ψάχνει και άλλο γκολ δεν το βρήκε σε ευκαιρία του Μπερνάρ και τελικά έφθασε σε μία νίκη με επιβλητική εμφάνιση, που αποδεικνύει, γιατί είναι δίκαια πρώτος.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιοβάνοβιτς έχει στο 7-0 τον Ολυμπιακό, αφού από την ημέρα που έχει έρθει δεν έχει χάσει από τους ερυθρόλευκους. Ο Παναθηναϊκός εδώ και 8 παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ, παίζοντας και με αντιπάλους, που για πλάκα κάνουν δύο και τρία γκολ και στον Παναθηναϊκό δεν κάνουν φάση.

Και όλα αυτά με τον Παναθηναϊκό να μην ασχολείται με το παρασκήνιο, όπου Ολυμπιακός και ΑΕΚ σκοτώνονται. Η απάντηση του Παναθηναϊκού και στους δύο είναι στο γήπεδο. Έχουμε δει απίστευτα να συμβαίνουν ειδικά στα play off. Ένας καμικάζι Νταμπάνοβιτς να μην καταφέρνει παρά τα όργια που έκανε να οδηγήσει την ΑΕΚ στη νίκη, ο Ολυμπιακός να κράζει όποιον διαιτητή τον παίζει και δεν κερδίζει, διαιτητές να αλλάζουν χωρίς λόγο και να τους βγάζουν και μεθυσμένους χωρίς να είναι. Όλα αυτά δεν λυγίζουν τον Παναθηναϊκό, που είναι εδώ και με την μπάλα του παραμένει δίκαια στην κορυφή.

Σάντσες και Μάγκνουσον ήταν τα μεγάλα κέρδη της χθεσινής εμφάνισης. Ο πρώτος έκανε μεγάλο παιχνίδι και διέλυσε μαζί με Παλάσιος και Τσέριν την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού και ο Ισλανδός από την ώρα που μπήκε ήταν άψογος αμυντικά και ως συνήθως πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Ο Γιοβάνοβιτς ήταν, όμως, ο MVP με την τακτική που ακολούθησε και ακύρωσε τον Ολυμπιακό, που δεν έκανε ούτε μία φάση. Ο Μπρινιόλι δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη επέμβαση.

Προχωράμε ταπεινά με την μπάλα μας και ας συνεχίσουν οι άλλοι να οργιάζουν στο παρασκήνιο. Η Λεωφόρος έστησε πάρτι από την αρχή μέχρι το τέλος και η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική και σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια, διότι δεν έγινε το παραμικρό.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.