ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ελβετία: Συντριβή αεροσκάφους στις Άλπεις – Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς

Συντριβή αεροσκάφους σε δύσβατη περιοχή των Άλπεων στην Ελβετία. Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς.

Ελβετία: Συντριβή αεροσκάφους στις Άλπεις - Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς

Ένα τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου (20/5) στην περιοχή Πον-ντε-Μαρτέλ στην Ελβετία, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν «πολλοί άνθρωποι», μεταδίδουν τα ελβετικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την ελβετική ραδιοτηλεόραση RTN, το δυστύχημα σημειώθηκε σε δύσβατη περιοχή, ωστόσο τα σωστικά συνεργεία και ομάδες αστυνομικών κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο.

Η αστυνομία του καντονιού του Νεσατέλ δεν έχει δώσει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες. Παραμένει άγνωστος ο τύπος του αεροσκάφους καθώς και το πόσα άτομα επέβαιναν σε αυτό.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν οι οικογένειες των θυμάτων» εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ζορζ-Αντρέ Λοζουέτ. Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: Reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.