ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Μύκονο οι «πράσινες» πρωταθλήτριες – Επιβραβεύτηκαν από γνωστό φίλο του Παναθηναϊκού (Pics)

Στη Μύκονο βρέθηκαν οι αθλήτριες της ομάδας του Παναθηναϊκού και επιβραβεύτηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, από γνωστό φίλο των πρασίνων.

Στη Μύκονο οι «πράσινες» πρωταθλήτριες - Επιβραβεύτηκαν από γνωστό φίλο του Παναθηναϊκού (Pics)

Καλεσμένες από γνωστό φίλο του Παναθηναϊκού που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού», όπου και έκαναν τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα οι αθλήτριες του «τριφυλλιού» μαζί τους συντρόφους τους, δέχθηκαν με ιδιαίτερα χαρά το δώρο για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος της Volley League γυναικών.

Στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκαν οι Αθήνα Παπαφωτίου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Ναταλία Μεταξά, Λυδία Μερκούρη, Ασημίνα Νικολογιάννη και Σοφία Μέντιτς.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο συγκεκριμένος φίλος της ομάδας που για προσωπικούς λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε τέτοια κίνηση, καθώς βρίσκεται πάντα κοντά στο πλευρό του Ερασιτέχνη και με τις κινήσεις του επιβραβεύει την προσπάθεια από όλους τους αθλητές.

Θυμίζουμε πως ανάλογη κίνηση είχε γίνει και προ διετίας, όταν και έκανε αντίστοιχο δώρο στην ομάδα μπάσκετ των γυναικών έπειτα από κατάκτηση τίτλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.