ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκαν Μλαντένοβιτς και διεθνείς με… παραδοσιακό καλωσόρισμα (vid)

Με το καθιερωμένο φατούρο υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και τους υπόλοιπους διεθνείς στην πρώτη τους προπόνηση. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκαν Μλαντένοβιτς και διεθνείς με... παραδοσιακό καλωσόρισμα (vid)

Την πρώτη του παρουσία με τα το «τριφύλλι» στο στήθος έκανε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς! Ο Σέρβος ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς Κλεϊνχέισλερ, Μάγκνουσον, Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ. Την Πέμπτη αναμένεται να βρεθεί στο Bad Erlach και ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Η υποδοχή ήταν και η… αναμενόμενη. Ή καλύτερα η καθιερωμένη. Λίγο πριν το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκινήσει, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις απαραίτητες συστάσεις, παρουσιάζοντας στους παίκτες τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην ομάδα λέγοντας: « Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας».

Η παράδοση με το φατούρο τηρήθηκε ξανά αλλά ήταν πιο ήπιο βαθμό στον νέο παίκτη του “τριφυλλιού”. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπενθύμισε στους ποδοσφαιριστές του την παρουσία και των υπόλοιπων διεθνών με τη φράση : «Μισό λεπτό, που πάτε; Έχουμε νέους παίκτες και τους διεθνείς μας».

Η ανταπόκριση φυσικά ήταν άμεση και έπειτα από την δημιουργία του ανθρώπινου «τούνελ» ακολούθησε το καλωσόρισμα και στους υπόλοιπους, αυτή τη φορά με… δυνατό φατούρο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ