Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για Χουάντσο στο “3” ενόψει Μπασκόνια

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για Χουάντσο στο “3” ενόψει Μπασκόνια

Τα τελευταία νέα από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μετά το “ξέσπασμα” απέναντι στο Λαύριο και τη νίκη με σκορ 111-75 έχει στρέψει την προσοχή του στο must win παιχνίδι με την Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Οι “πράσινοι” ωστόσο συνεχίζουν να έχουν αγωνιστικά προβλήματα αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου χειρουργήθηκε στο γόνατο και αναμένεται να μεινει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες, με αποτέλεσμα το “τριφύλλι” να είναι έτοιμο να… οργώσει την αγορά προκειμένου να καλύψει κενά.

Μεταξύ άλλων, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του και τον Κέντρικ Ναν για τις θέσεις “1” και “2” αλλά ο Εργκίν Αταμάν καλείται να πάρει ορισμένες αποφάσεις για τη φιλοσοφία της ομάδας από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το ματς με την Μπασκόνια.

Ο Τούρκος τεχνικός σκέφτεται να καλύψει το κενό που έχει προκύψει στη θέση «3» χρησιμοποιώντας εκεί τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, βασιζόμενος στο μακρινό σουτ που έχει ο Ισπανός.

Μεγάλη  ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό!
POPULAR NOW Μεγάλη ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό!

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του “εξάστερου” πρόκειται να δωσει και αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Γκριγκόνις, εναλάσσοντας τον τόσο με τον Σλούκα όσο και με τον Γκραντ και τον Γκάι.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ