ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιμένουν για Μπερνάρ στη Βραζιλία

Συνέχεια στα σενάρια που θέλουν τον Μπερνάρ να επιστρέφει στη Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι, δίνουν ΜΜΕ της χώρας.

Επιμένουν για Μπερνάρ στη Βραζιλία

Επαναφέρουν τα σενάρια της επιστροφής του Μπερνάρ στη Βραζιλία ΜΜΕ της χώρας!

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων του πρόσφατου παρελθόντος που τοποθετούσαν τον άσο του Παναθηναϊκού στη λίστα της Ατλέτικο Μινέιρο, το podcast της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, somosfanaticos.fans, με την ονομασία Bica Galo αφιέρωσε χρόνο στο μέλλον του παίκτη.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι Μάρκο Γκέλβες και Ενρίκε Μούζι, υποστήριξαν ότι ο Μπερνάρ παραμένει στο στόχαστρο της Μινέιρο.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία και ότι ο Μπερνάρ θα είναι ελεύθερος να αποφασίσει από την 1η Ιανουαρίου του 2024, χωρίς ωστόσο να εμπνέεται ανησυχία για πρόωρη αποχώρηση του από το «τριφύλλι» . Mεταξύ άλλων γίνεται λόγος και για επιθυμία του Μπερνάρ να επιστρέψει στη χώρα του για να αγωνιστεί ξανά στο Copa Libertadores, κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από το τρέχον ρεπορτάζ.

Ο Μπερνάρ, τη φετινή σεζόν είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους για τον Παναθηναϊκό, διανύοντας εξαιρετική κατάσταση φόρμας, έχοντας αγωνιστεί σε 19 αναμετρήσεις, στις οποίες μετρά συνολικά τέσσερα γκολ και δυο ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.