ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η… σπόντα του Παναθηναϊκού για την απουσία του Καρλίτος από το ματς με την ΑΕΚ

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της απίθανης είδησης ότι ο Καρλίτος της Λαμίας θα εκτίσει την ποινή του στο επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός "αντέδρασε" πετώντας μια.... σπόντα μέσω Instagram!

Η... σπόντα του Παναθηναϊκού για την απουσία του Καρλίτος από το ματς με την ΑΕΚ

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της απίθανης είδησης ότι ο Καρλίτος της Λαμίας θα εκτίσει την ποινή του στο επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός “αντέδρασε” πετώντας μια…. σπόντα μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα η πράσινη ΠΑΕ με instagram story έκανε παραπομπή σε γνωστή ιστοσελίδα με την είδηση της απουσίας του Καρλίτος, χρησιμοποιώντας ένα εικονίδιο… απορίας.

Πρόκειται φυσικά για μια παράξενη επιλογή της ομάδας της Φθιώτιδας, η οποία επέλεξε να αφήσει τον πρώτο της σκόρερ εκτός από το συγκεκριμένο ματς, αντί να επιλέξει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, προκαλώντας την απορία τόσο του κόσμου του Παναθηναϊκού όσο και της “πράσινης” ΠΑΕ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προφανώς, στην ομάδα της Φθιώτιδας θεωρούσαν ότι είναι προτιμότερο να παραταχθούν πλήρεις και με όλα τους τα διαθέσιμα «όπλα» στο ματς με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο, παρά σε αυτό με την ΑΕΚ μέσα στην έδρα τους.

Έτσι, αγωνίστηκαν με τον Καρλίτος κόντρα στο «τριφύλλι» και προχώρησαν στο «κόψιμο» του ποδοσφαιριστή από το παιχνίδι με τον «δικέφαλο»!

Η Λαμία προτίμησε να παραταχθεί με ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ «ΟΠΛΑ» κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για να διεκδικήσει αποτέλεσμα και να αντιμετωπίσει μια εβδομάδα αργότερα μέσα στην έδρα της την ΑΕΚ δίχως τον καλύτερό της παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.