ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι για την Μακάμπι, θέλουμε πολύ να φτάσουμε στο Final Four»

Ολα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου.

Σερέλης: «Πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι για την Μακάμπι, θέλουμε πολύ να φτάσουμε στο Final Four»

Ολα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την νίκη με το Περιστέρι: «Όλη η ομάδα εκφράζει τα συλλυπητήρια στον κόουτς. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πρόκριση και του ευχόμαστε καλύτερα. Περιμέναμε δύσκολο ματς. Είχαμε κάποιες απώλειες της τελευταίας στιγμής. Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν καλοί αμυντικά και κάναμε και λάθη στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε φάσεις με τον Μήτογλου. Πήραμε το ματς, όχι με τον τρόπο που θέλαμε. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για τη σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Ξέραμε πως είχαμε ένα δύσκολο ματς σήμερα. Οι προπονητές κοιτάζουμε την Μακάμπι, βλέπουμε πράγματα, αλλά δεν είχαμε πει κάτι στους παίκτες. Μας έχει νικήσει δυο φορές η Μακάμπι, αυτό είναι κάτι επιπλέον. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζω όλοι υγιείς. Θα γυρίσει ο κόουτς, πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι. Θέλουμε πάρα πολύ να φτάσουμε στο Final Four».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.