Μπάσκετ

Live streaming: Άρης – Παναθηναϊκός

Live streaming: Άρης – Παναθηναϊκός

Στο «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον Άρη δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται το Top 6 της Basket League (17:15, EΡT3).

Το «τριφύλλι» έχει κατακτήσει την πρώτη θέση και στα Playoffs, που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» θα τερματίσουν στην 5η θέση και θα κοντραριστούν με τον Προμηθέα Πάτρας με μειονέκτημα έδρας.

Ως εκ τούτου ο Έργκιν Αταμάν θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει το ροτέισιον, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν, όπως το Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο. Άλλωστε, ο Τούρκος τεχνικός είναι αναγκασμένος να κάνει κάτι τέτοιο αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, στον Γιώργο Καλαϊτζάκη που έχει ίωση και στον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, εκτός θα μείνει ο Δημήτρης Κατσίβελης, λόγω τραυματισμού στη γάμπα, και ο Τζόναθαν Σταρκ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τένοντα.

Δείτε το ματς εδώ

Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν
POPULAR NOW Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ