Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: “Να αντιληφθούν ΕΠΟ και Άρης ότι ο τελικός πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους – Σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι απόψεις του κ. Κωνσταντίνου”

Παναθηναϊκός: “Να αντιληφθούν ΕΠΟ και Άρης ότι ο τελικός πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους – Σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι απόψεις του κ. Κωνσταντίνου”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει μέσω διαρροής ότι οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει τη θέση της σχετικά με την έδρα του τελικού Κυπέλλου!

Ξεκάθαρη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με την έδρα και τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου.

Η πράσινη ΠΑΕ τονίζει ότι ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο και για τον λόγο αυτό και χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ το οποίο είναι το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας.

Μάλιστα στον Παναθηναϊκό εμμένουν ότι το Πανθεσσαλικό είναι ένα μικρής χωρητικότητας γήπεδο το οποίο δεν πληροί τις προϋπόθέσεις και ελπίζουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή, τόσο η ΕΠΟ όσο και ο Άρης θα αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων η πράσινη ΠΑΕ χαρακτηρίζει ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας όσα δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνικό σταθμό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει παραμικρή σχέση ή επαφή με τη ΠΑΕ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
POPULAR NOW Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου

Μάλιστα μέσω ανάρτηση στα social media, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφενός τονίζει ότι σέβεται τον Βασίλη Κωνσταντίνου για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστή στον σύλλογο, αλλά αφ’ ετέρου καταλήγει “ου γαρ έρχεται μόνον”…

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ