Ποδόσφαιρο

Το γκολ του Βαγιαννίδη ήταν χρυσό για τον Παναθηναϊκό και… πλατινένιο για τον ίδιο!

Το γκολ του Βαγιαννίδη ήταν χρυσό για τον Παναθηναϊκό και… πλατινένιο για τον ίδιο!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο ήρωας της... χρονιάς για τον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας ένα γκολ που θα μνημονεύεται για χρόνια τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη σεζόν με έναν τρόπο… τρελό τη σεζόν κατακτώντας το 20ο Κύπελλο στην ιστορία του μετά και το 1-0 επί του Άρη στον τελικό του Πανθεσσαλικού.

Οι πράσινοι αφενός κλείνουν τη χρονιά με έναν τίτλο για τον οποίο “διψούσε” ο οργανισμός και παρότι δεν είναι το πρωτάθλημα που ήταν ο πρώτος στόχος της σεζόν, είναι καλοδεχούμενος, ενώ δεδομένη είναι πλέον και η ευρωπαϊκή του παρουσία την επόμενη σεζόν, αφού θα αγωνιστεί στον β’ προκριματικό του Europa League.

Και όλα αυτά οφείλονται στον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ο νεαρός δεξιός μπακ του τριφυλλιού, έζησε ένα… παραμύθι με τον τρόπο αυτό. Συγκεκριμένα o “Bάγια” πέρασε ως αλλαγή στο 62′ αντικαθιστώντας τον Μαντσίνι προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού η αποβολή του Γιάννη Κώτσιρα.

Και έτσι λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης, ο Βαγιαννίδης θύμισε… Κέντρικ Ναν και με buzzer beater πέτυχε το νικητήριο τέρμα το οποίο τον έθεσε ως MVP της… χρονιάς για τον Παναθηναϊκό!

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

Αφενός ο Έλληνας παίκτης πέτυχε, ένα γκολ το οποίο ονειρευόταν από μικρός, όπως δήλωσε, και που θα το μνημονεύουμε για χρόνια. Αυτό ήταν το δεύτερο του στη φετινή σεζόν, αλλά πρώτο επίσημα, καθώς δίχτυα είχε βρει και στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό, σε ένα ματς το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού το ματς διεκόπη και κρίθηκε στα δικαστήρια έπειτα από τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα!

Το βράδυ της 25ης Μαϊου ωστόσο, λυτρώθηκε ο ίδιος και λύτρωσε τον Παναθηναϊκό καθορίζοντας το… ταμείο μιας ολόκληρης σεζόν!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ