ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Καταγγελία του Ολυμπιακού- Ζητάει από τον Αθλητικό Δικαστή τιμωρία Αταμάν, Κοντού και Παναθηναϊκού!

Απίστευτη καταγγελία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Καταγγελία του Ολυμπιακού- Ζητάει από τον Αθλητικό Δικαστή τιμωρία Αταμάν, Κοντού και Παναθηναϊκού!

Απίστευτη καταγγελία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες ζητούν από τον αθλητικό δικαστή την τιμωρία του “τριφυλλιού”, του Εργκίν Αταμάν για όσα έλεγε στα αποδυτήρια για τη διαιτησία, αλλά και του Δημήτρη Κοντού επειδή… έγνεψε καταφατικά!

Πρόκειται, φυσικά, για μια παράλογη καταγγελία και μια κίνηση που βάζει μπουρλότο στους τελικούς.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 33.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων στην επιστολή ο Ολυμπιακός αναφέρει πως ο ο Αταμάν στις δηλώσεις του έκανε λόγο για στημένο πρωτάθλημα και ότι  «δυσφημεί βαθύτατα και ευθέως το ελληνικό πρωτάθλημα. Κατηγορεί αυθαίρετα και συκοφαντικά πως εκ προθέσεως ελήφθησαν λανθασμένες αποφάσεις κατά του Παναθηναϊκού».

Οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως ο 58χρονος «δυσφημεί, προσβάλει και θίγει το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη του Ολυμπιακού, την οποία εμφανίζει ως μετέχουσα σε εγκληματική οργάνωση. Υποθάλπτει και υποκινεί την άσκηση βίας, φραστικής και όχι μόνο, εις βάρος των διαιτητών».

Ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα sdna.gr, ζητάει να:

Να επιβληθεί στον Εργκίν Αταμάν ποινή αφαίρεσης του δικαιώματος παρουσίασης στον πάγκο του Παναθηναϊκού, «λόγω της σοβαρότητας των παραβατικών συμπεριφορών και δηλώσεών του με βάση το άρθρο 74».

Να επιβληθεί στον Δημήτρη Κοντό πειθαρχική τιμωρία επειδή, «κούνησε το κεφάλι του συγκαταβατικά». 

Και «να επιβληθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός η δέουσα πειθαρχική ποινή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.