ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαντζούκας αντί Παπαπέτρου στην Εθνική ενόψει προολυμπιακού τουρνουά

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί στο προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική και ο Λευτέρης Μαντζουκας θα πάρει τη θέση του στο ρόστερ.

Μαντζούκας αντί Παπαπέτρου στην Εθνική ενόψει προολυμπιακού τουρνουά

Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ. Ο έμπειρος φόργουορντ κατέληξε στο ότι δεν θα μπορέσει τελικά να ενισχύσει την προσπάθεια της επίσημης αγαπημένης, με τον Βασίλη Σπανούλη να τον αντικαθιστά με ένα ακόμα “πράσινο” παίκτη.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τον Λευτέρη Μαντζούκα στις κλήσεις της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ, ενώ στις προπονήσεις θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Τανούλης.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει καλέσει ο Βασίλης Σπανούλης:

Τόμας Ουόκαπ, Νικ Καλάθης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νεοκλής Αβδάλας, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Γιώργος Τανούλης

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 29.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.