ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έφτιαξε τα τρία σπασμένα δόντια του ο Κέντρικ Ναν!

Μόλις λίγες ώρες χρειάστηκαν προκειμένου ο Κέντρικ Ναν να αντικαταστήσει τα τρία σπασμένα του δόντια.

Έφτιαξε τα τρία σπασμένα δόντια του ο Κέντρικ Ναν!

Ξανά με πλατύ και… κανονικό χαμόγελο ο Κέντρικ Ναν!

Ο super star του Παναθηναϊκού AKTOR χρειάστηκε να…. ματώσει προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, αφού στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό έχασε τρία δόντια μετά από χτύπημα που δέχθηκε κατά λάθος από τον Τζέριαν Γκραντ σε προσπάθεια για ριμπάουντ.

Ο ίδιος έσπευσε να φτιάξει άμεσα τα δόντια του το πρωί του Σαββάτου (15/6), και πλέον μπορεί να χαμογελάει χωρίς να νιώθει αμηχανία για τις φωτογραφίες.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 29.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.