Μπάσκετ

Μarca για Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του μετά την κατάκτηση της Euroleague»

Μarca για Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του μετά την κατάκτηση της Euroleague»

Το δημοσίευμα της “Marca” για το μέλλον του Μάριο Χεζόνια.

Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση του Μάριο Χεζόνια, με τον Κροάτη φόργουορντ να έχει συνδεθεί με τις… μισές ομάδες της Ευρωλίγκα.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο 29χρονος παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για τα επόμενα χρόνια, καθώς ο Ισπανός δημοσιογράφος Σίρο Λόπεζ ανέφερε στο ραδιόφωνο COPE ότι ο Χεζόνια θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο παρά το γεγονός ότι η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα για την Μπαρτσελόνα.

Η ισπανική Marca με δημοσίευμα της αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα του Χεζόνια κάνοντας λόγο για ασυνήθιστη κατάληξη στην υπόθεση, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει και τις προτάσεις που είχε ο Κροάτης όλο αυτό το διάστημα, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μέσα στην λίστα.

«Μια από τις ομάδες που διεκδίκησε την υπογραφή του Χεζόνια ήταν η Παρτιζάν. Οι Σέρβοι είχαν επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντάς του συμβόλαιο για τρία χρόνια» αναφέρει η ισπανική εφημερίδα βάζοντας στην εξίσωση και τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός διεκδίκησε τον Κροάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν όμως απέσυρε την προσφορά του μετά την κατάκτηση της EuroLeague».

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ