ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χουάντσο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Λορέντζο Μπράουν, είναι σπουδαίος παίκτης»

Για την επικείμενη συνύπαρξή του με τον Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό AKTOR μίλησε ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη σεζόν που είχε με τους «πράσινους».

Χουάντσο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Λορέντζο Μπράουν, είναι σπουδαίος παίκτης»

Χαρούμενος που θα συνεργαστεί και στον Παναθηναϊκό AKTOR μετά την εθνική Ισπανίας με τον Λορέντζο Μπράουν -τον οποίο και αποθέωσε- δήλωσε ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ.

Ο φόργουρντ του «τριφυλλιού» μίλησε στην πατρίδα του ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βαλένθια (2-7/7), αναφερόμενος και στη σεζόν που είχε με τους «πρασίνους».

Αναλυτικά, ο Χουάντσο μίλησε για:

Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν!
Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν! 26.163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα άλλο συν. Είναι σπουδαίος παίκτης, υπήρξε ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Παίξαμε εναντίον του στα πλέι οφ και μας δυσκόλευε πολύ σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται, πήραμε το Ευρωμπάσκετ μαζί του, είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχω παίξει πολύ καλά μαζί του. Είναι σπουδαίος».

-τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά, ήταν σαν τρενάκι. Απολαμβάνω τις ευτυχισμένες στιγμές και μαθαίνω από τα δύσκολα και τους τραυματισμούς. Εκτιμώ τη σεζόν πολύ θετικά, ειδικά τους τίτλους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επιστροφή από το 2-0 στον Ολυμπιακό. Ήταν μια ιστορική σεζόν».

-το Προολυμπιακό με την Ισπανία: «Υπάρχει πίεση σε κάθε αγώνα με την Ισπανία. Πρέπει να το ζήσουμε με ενθουσιασμό, με την ευκαιρία να προκριθούμε στο σπίτι μας. Ας έρθουν οι φίλαθλοι, ας μας απολαύσουν παίζοντας στη χώρα μας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον σπουδαίο στόχο».

-την κατάστασή του, αφού εντάχθηκε τελευταίος στην αποστολή: «Με βλέπω πολύ καλά. Αυτές οι μέρες δουλεύω στην τακτική και και στη φυσική κατάσταση. Μετά από λίγες μέρες διακοπών, μού κοστίζει λίγο περισσότερο, αλλά βλέπω την ομάδα αρκετά καλά και με κίνητρο για τον στόχο

Υπάρχουν καλοκαίρια στα οποία πρέπει να παίζεις περισσότερο, άλλα λιγότερο. Αλλά πάντα να παίζεις για την ομάδα. Αυτό είναι το μυστικό. Πολέμησε στο παρκέ άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και πάλεψε για την ομάδα, για να πάρεις τα μετάλλια. Αυτή ήταν η φιλοσοφία. Οι βετεράνοι, οι οικογένειες, μας έχουν μάθει τόσα πολλά και αυτά που θα προσπαθήσουμε να εμφυσήσουμε στους νέους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.