ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι ιδανικό περιβάλλον για τον Παβόν”

Ο Αργεντινός ρεπόρτερ της La Nacion, Αλεχάντρο Πανφίλ μίλησε για τον εξτρέμ της Γκρέμιο, Κριστιάν Παβόν που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός ρεπόρτερ της La Nacion, Αλεχάντρο Πανφίλ μίλησε για τον εξτρέμ της Γκρέμιο, Κριστιάν Παβόν που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Ο δημοσιογράφος από τη Λατινική Αμερική έκανε δηλώσεις στο sdna.gr αναφορικά με τον 28χρονο εξτρέμ που απασχολεί το “τριφύλλι”.

Μεταξύ άλλων, ο Αλεχάντρο Πανφίλ ανέφερε στο sdna.gr:

Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία»
Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία» 20.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για να καταλάβετε πόσο τον υπολόγιζε η Μπόκα Τζούνιορς, ο πρόεδρος της ομάδας έθεσε ως ρήτρα αποδέσμευσης του, το ποσό των 50 εκατ. ευρώ, με την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Έχασε τη φόρμα του, ενώ αποφάσισε να μεταπηδήσει στο MLS έχοντας για συμπαίκτη τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Πρόκειται για έναν γρήγορο εξτρεμ, πολύ ικανό με την μπάλα στα πόδια, ο οποίος έχει καλή σχέση με το σκοράρισμα. Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον για εκείνον προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την καριέρα του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.