ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερνάρ: «Εάν ήταν στο χέρι μου θα επέστρεφα στην Ατλέτικο Μινέιρο προτού πάω στον Παναθηναϊκό»

Όλα όσα ανέφερε ο Μπερνάρ.

Μπερνάρ: «Εάν ήταν στο χέρι μου θα επέστρεφα στην Ατλέτικο Μινέιρο προτού πάω στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπερνάρ:

«Είχα ήδη σχέδια να επιστρέψω στην Ατλέτικο Μινέιρο. Εάν ήταν στο χέρι μου θα αγωνιζόμουν από το 2023 στην ομάδα. Όταν δηλαδή θα ολοκληρώνονταν το συμβόλαιο μου στα Εμιράτα με την Αλ Σαρτζά (σ.σ: προτού μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό, περιμένοντας λίγους μήνες αργότερα το ξεκίνημα της σεζόν στη Βραζιλία).

Τα σχέδια άλλαξαν, όμως η ευκαιρία εμφανίστηκε ξανά. Ξεκίνησαν επαφές με τον Ροντρίγκο Καετάνο πριν από οχτώ μήνες. Τα πράγματα κύλησαν φυσιολογικά και ένιωθα πραγματικά καλά. Μίλησα στους γονείς μου και ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία»
Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία» 20.824 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπερνάρ μίλησε επίσης για την εμπειρία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και για την δίψα του για τίτλους με τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

«Μετά από 11 χρόνια στην Ευρώπη κατάφερα να προσαρμοστώ σε άλλες θέσεις και να γίνω πιο πολύπλευρος ποδοσφαιριστής.

Σε κάποιες ομάδες αγωνίστηκα από τα δεξιά, σε άλλες στα αριστερά, ακόμη και στο κέντρο. Θέλω να βοηθήσω την Ατλέτικο με κάθε τρόπο. Ήρθα για να βοηθήσω. Αν και επέστρεψα έπειτα από μεγάλο διάστημα ακόμη υπάρχουν κάποια παλιά πρόσωπα σε διαφορετικούς ρόλους.

Δεν μου αρέσει να χάνω. Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Θέλω να νικάω. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε . Έχω κατακτήσει τίτλους εδώ, αλλά θέλω περισσότερους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.