Αποστολή στην Αυστρία 2024

Φροντιστήριο build up, διορθώσεις και “perfect” από Αλόνσο, ενσωματώθηκαν οι Έλληνες διεθνείς

Φροντιστήριο build up,  διορθώσεις και “perfect” από Αλόνσο, ενσωματώθηκαν οι Έλληνες διεθνείς

Δουλειά στην ανάπτυξη περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Ενσωματώθηκαν οι Μπακασέτας, Λημνιός, Κώτσιρας.

Δουλειά στην ανάπτυξη περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Ενσωματώθηκαν οι Μπακασέτας, Λημνιός, Κώτσιρας.

Με νέα πρόσωπα του Τάσο Μπακασέτα, Γιάννη Κώτσιρα και Δημήτρη Λημνιό, οι οποίοι είχαν επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων στην Εθνική ομάδα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μπήκαν στις προπονήσεις, συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ενώ στο τέλος ακολούθησαν εξτρά τρέξιμο μέχρι να φύγουν για τα αποδυτήρια.

Μαθήματα build up και μπράβο από Αλόνσο

Το απογευματινό πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Παναθηναϊκού στο βασικό στάδιο προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους περιελάμβανε δουλειά στο build up με τον Ντιέγκο Αλόνσο να παραδίδει μαθήματα ανάπτυξης στους παίκτες του. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν στις εξής ομάδες:

Πράσινοι: Ξενόπουλος, Γεντβάι, Κάτρης, Κώτσιρας, Κυριόπουλος, Τσόκαϊ, Ζέκα, Τζούριτσιτς, Μπρέγκου, Λημνιός, Γερεμέγεφ.

Πορτοκαλί: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Αράο, Βαγιαννίδης, Φικάι, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπακασέτας (Νίκας), Μαντσίνι, Αϊτόρ, Νταμπίζας.

Ο Αλόνσο ήθελε γρήγορη, αλλά και ορθολογική ανάπτυξη, έδινε εντολές σε χαφ, ακραίους, αλλά και στόπερ, ζητούσε ελευθερία και κάθετo drive όταν ένας παίκτης είναι ελεύθερος και γρήγορες μεταβιβάσεις με κίνηση στον χώρο.

Ο Ουρουγουανός διέκοψε αρκετές φορές την άσκηση για να διορθώσει ανορθογραφίες, ενώ μοίραζε “μπράβο” όταν έβλεπε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν όσα πρέπει. “Super” και “perfect” ήταν κάποιες από τις ατάκες του 49χρονου προπονητή όταν γινόταν κάτι σωστά.

*Μετά το τέλος της προπόνησης, ένα γκρουπ, αποτελούμενο από Γερεμέγεφ, Ζέκα, Μαντσίνι, Βιλένα, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς παρέμεινε στη μια εστία και σούταρε με τον Ντιέγκο Αλόνσο να τους πασάρει και τους παίκτες να εκτελούν. Ένα δεύτερο, αποτελούμενο από τους στόπερ και τους ακραίους μπακ δούλεψε μαζί με τον βοηθό προπονητή, Ντιέγκο Γκάμπριελ Ραϊμόντι, στην αμυντική συμπεριφορά και τις σωστές αποστάσεις και ισορροπίες.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ