ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Παναθηναϊκός: Focus στην τακτική και… πρώτη για Ντραγκόφσκι

Με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να έχει ενσωματωθεί και να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση και τον Ντιέγκο Αλόνσο να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του στο κομμάτι της τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Focus στην τακτική και... πρώτη για Ντραγκόφσκι

Η σκληρή δουλειά για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ένα “νέο” πρόσωπο. Ο λόγος για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκεται στο Σλάντμινγκ προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μετά και τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σπέτσια, με τον Πολωνό να έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και να έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Στα της προπόνησης, αυτή είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα και περιλάμβανε αρκετή τακτική!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ωστόσο δεν… περιορίστηκε στο κομμάτι της τακτικής και δούλεψε και σε άλλους τομείς με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο γυμναστής έβγαλε το λάδι στους παίκτες και… τιμωρήθηκε με εντολή Αλόνσο! (pics)
Ο γυμναστής έβγαλε το λάδι στους παίκτες και… τιμωρήθηκε με εντολή Αλόνσο! (pics) 3.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αφενός στις σωστές τοποθετήσεις των παικτών, αλλά και τις γρήγορες αποφάσεις στον τρόπο που η μπάλα θα βγαίνει μπροστά τις φορές που η ομάδα κερδίζει πλάγιο άουτ.

Αφετέρου δουλειά έγινε και στις στατικές φάσεις. Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήθελε να δει τη συμπεριφορά της ομάδας σε αυτές, τόσο στα φάουλ όσο και στα κόρνερ.

Η σκληρή δουλειά δεν σταματάει εδώ, καθώς θα ακολουθήσει και απογευματινή προπόνηση στο κέντρο όπου βρίσκεται η ομάδα στο Σλάντμινγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.