ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Για τη μεγάλη έκπληξη ο Μητσοτάκης: Αυτό είναι το γαλάζιο όνομα που παίζει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τα σχέδια του πρωθυπουργού

Για τη μεγάλη έκπληξη ο Μητσοτάκης: Αυτό είναι το γαλάζιο όνομα που παίζει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Θυελλώδης ήταν η πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές, με βουλευτές να βάζουν ζητήματα ιδεολογικού προσανατολισμού.

Ο «αέρας» υπεροχής του 41% που έλαβε η Νέα Δημοκρατία τον Ιούνιο του 2023 εξανεμίστηκε ένα χρόνο μετά με το κόμμα της Πειραιώς να βλέπει το ποσοστό του να προσγειώνεται ανώμαλα στο 28%, μετά τις ευρωκάλπες.

Το κλίμα πάντως υπήρξε ιδιαίτερα βαρύ αφού αρκετοί από τους βουλευτές που έλαβαν το λόγο εξέφρασαν καρφιά προς την τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, της κυβέρνησης αλλά και του ιδεολογικού στίγματος του κόμματος.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 741.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο επίκεντρο των παρεμβάσεων βρέθηκαν και το νομοσχέδιο για ισότητα στον πολιτικό γάμο, η οικονομία και τα αγροτικά θέματα αλλά και το θέμα της επανεκλογής της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η θητεία της λήγει στις 13 Μαρτίου του 2025, που σημαίνει ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να συγκαλέσει την Ολομέλεια για την ειδική αυτή συνεδρίαση το αργότερο μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Σίγουρα η απόφαση Μητσοτάκη δεν θα είναι εύκολη και αυτό φάνηκε στη συνεδρίαση της ΚΟ καθώς τις ενστάσεις τους σχετικά με την επανεκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας διατύπωσαν περί των 30 «γαλάζιων» βουλευτών.

Ο πιθανός αντικαταστάτης εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.