ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Νίκας: «Ξεκάθαρος στόχος μας το πρωτάθλημα – Ο προπονητής μας έχει περάσει στο 100% τη φιλοσοφία του»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιώργος Νίκας μετά το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί Αυστριακού εδάφους.

Νίκας: «Ξεκάθαρος στόχος μας το πρωτάθλημα - Ο προπονητής μας έχει περάσει στο 100% τη φιλοσοφία του»

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρθενική του προετοιμασία του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα, αλλά και ο ίδιος, εξέφρασε ο Γιώργος Νίκας.

Ο 24χρονος χαφ του τριφυλλιού ήταν ο μοναδικός που αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη διάρκεια του φιλικού με αντίπαλο την Χαους Ιμ Έμσταλ σκοράροντας δυο τέρματα και μοιράζοντας και ασίστ και άφησε θετικές εντυπώσεις παρά τη χαμηλή δυναμικότητα της αντιπάλου.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για το “ξεμούδιασμα” και τη νίκη επί της αυστριακής ομάδας, την πρώτη του προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, το κίνητρο του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με το τριφύλλι, αλλά και το Ντιέγκο Αλόνσο.

Έκπληξη με Ίβανσιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!
Έκπληξη με Ίβανσιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού! 3.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Εντυπώσεις από το πρώτο φιλικό: «Όπως είπατε και εσείς το παιχνίδι ήταν ένα ξεμούδιασμα για εμάς, ξεφύγαμε λίγο από τη ρουτίνα και την πίεση που έχουμε. Κρατάμε ότι ήταν πολύ δυνατή προπόνηση για εμάς, ένα φιλικό με έναν αδύναμο αντίπαλο αλλά κερδίσαμε και πρέπει να το βάλουμε αυτό στη νοοτροπία μας. Είτε είναι φιλικό παιχνίδι είτε επίσημο πρέπει να είμαστε νικητές μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να βγάζουμε στους αγώνες όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Πρώτη προετοιμασία για εσένα με τον Παναθηναϊκό, πως βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτό το υψηλό επίπεδο; «Ακόμα εγκλιματίζομαι στην ομάδα, τα παιδιά με βοηθάνε και το κλίμα είναι φοβερό. Ελπίζω να έρθουν και άλλες προετοιμασίες πάρα πολλές με τον Παναθηναϊκό και βήμα βήμα θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για το κίνητρο να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα: «Ξεκάθαρα είναι ο στόχος, υπήρξαν δύο χρονιές που φτάσαμε πολύ κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Φέτος ελπίζω να έχουμε διαφορετική κατάληξη και να πετύχουμε όλους τους στόχους, αρχής γενομένης με το πρωτάθλημα».

Για το πως ανταποκρίνονται στις «πιέσεις» του Αλόνσο και τον ρόλο του ίδιου στην ομάδα: «Αυτό είναι το mentality του προπονητή μας και το έχει περάσει και σε εμάς στο 100%. Από τις προπονήσεις και το πρώτο φιλικό θέλουμε να το δείξουμε στο 100%. Όσον αφορά τον ρόλο μου, δεν προτιμάω κάτι συγκεκριμένο. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές όπου μου πει ο προπονητής θα παίξω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.