ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Παναθηναϊκός: “Πάτησε” Αυστρία και προπονείται αύριο ο Μπάλντοκ

Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του τριφυλλιού ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Παναθηναϊκός:

Στην Αυστρία βρίσκεται από την Κυριακή (30/06) ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο διεθνής δεξιός μπακ, που αποτελεί το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα, ενσωματώθηκε στην πράσινη προετοιμασία και πλέον θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για τη συνέχεια.

Ο Μπάλντοκ θα βάλει τη Δευτέρα τα πράσινα και θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο λόγος που δεν είχε ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας ήταν η πρώην ομάδα του, Σέφλιντ Γιουνάιτεντ, αφού η αγγλική ομάδα δεν του επέτρεπε να προπονηθεί με το τριφύλλι μέχρι την τυπική λήξη συμβολαίου του, στις 30 Ιουνίου.

Βόλτα στο Σάλτσμπουργκ

Από εκεί και πέρα μετά την πρωινή προπόνηση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μια ευκαιρία να αποφορτιστούν το απόγευμα της Κυριακής με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δίνει ρεπό και να προγραμματίζει προαιρετική βόλτα στο κοντινό Σάλτσμπουργκ. Αρκετοί παίκτες και μέλη της ομάδας πήγαν στην πόλη και χαλάρωσαν από την καθημερινότητα των απαιτητικών προπονήσεων. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Έκπληξη με Ίβανσιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!
Έκπληξη με Ίβανσιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού! 3.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.