ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Μπάλντοκ με την καθιερωμένη… υποδοχή από τους συμπαίκτες του (Vid)

Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αυστρία έχοντας ενσωματωθεί από το βράδυ της Κυριακής στην αποστολή της ομάδας. Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Μπάλντοκ με την καθιερωμένη... υποδοχή από τους συμπαίκτες του (Vid)

Mε ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στην Αυστρία για τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος από το βράδυ της Κυριακής (30/6) βρίσκεται στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας δεξιός μπακ θυμίζουμε ότι δεν μπορούσε να ενσωματωθεί νωρίτερα καθώς η προηούμενη ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν του επέτρεπε να προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό πριν τις 30/6 όταν δηλαδή έληγε και τυπικά το συμβόλαιο του.

Παναθηναϊκός: “Πάτησε” Αυστρία και προπονείται αύριο ο Μπάλντοκ
Παναθηναϊκός: “Πάτησε” Αυστρία και προπονείται αύριο ο Μπάλντοκ 1.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι λοιπόν το πρωί της Δευτέρας ο Μπάλντοκ φόρεσε τη φόρμα του Παναθηναϊκού και αφού γνώρισε τον προπονητή του και τους νέους του συμπαίκτες χρειάστηκε να περάσει από το… τούνελ!

Συγκεκριμένα ο Μπάλντοκ “υπέστη” το παραδοσιακό φατούρο από τους συμπαίκτες του οι οποίοι τον καλοδέχτηκαν και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας με τον Μπάλντοκ να κάνει αρχικά ατομικό πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.