ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι επιστροφές Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς και η άφιξη των Σλοβένων

Γεμίζει το ρόστερ με τις τελευταίες επιστροφές διεθνών στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Οι επιστροφές Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς και η άφιξη των Σλοβένων

Γεμίζει το ρόστερ με τις τελευταίες επιστροφές διεθνών στον Παναθηναϊκό.

Η Σλοβενία έγινε η τελευταία ομάδα με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο EURO γνωρίζοντας χθες αποκλεισμό στα πέναλτι από την Πορτογαλία, μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσε.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τους Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Φίλιπ Μλαντένοβιτς που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό με τη Σερβία, οι Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ και Φίλιπ Μλαντένοβιτς μπαίνουν κι αυτοί σε άλλους ρυθμούς και στρέφουν την προσοχή τους στο “τριφύλλι”.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 286.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Σέρβοι διεθνείς απολαμβάνουν κάποιες ημέρες διακοπών και θα βρίσκονται στο Κορωπί στις 9 Ιουλίου. Λίγες ημέρες αργότερα, δίχως να έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία, θα συμβεί το ίδιο και με τους Σλοβένους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.