ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη νέα εποχή ψηφιακής τεχνολογίας»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη νέα εποχή ψηφιακής τεχνολογίας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η λειτουργία SSO επιτρέπει τη χρήση μίας και μόνο σύνδεσης, με την οποία ο κάθε χρήστης αποκτά πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες και εφαρμογές μας. Με μία και μόνο εισαγωγή διαπιστευτηρίων, κάθε χρήστης θα μπορεί να εισέλθει στην πλατφόρμα εισιτηρίων της Ticket Master , του E-shop  του Παναθηναϊκού, αλλά και του app του Παναθηναϊκού. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται η απομνημόνευση πολλαπλών κωδικών πρόσβασης.

Τι επιτυγχάνεται με τη χρήση του SSO;

Μειώνονται ή εξαλείφονται τα μηνύματα για είσοδο, απλοποιώντας την πρόσβαση, παρέχεται υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας συναλλαγών και βέβαια αυξάνεται η εμπειρία απόλαυσης των υπηρεσιών.

Από την 1η Ιουλίου 2024 με την πρώτη είσοδο κάθε χρήστη σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μας, θα ζητείται υποβολή αίτησης εγγραφής, ακόμη κι αν υπάρχει ήδη ενεργός λογαριασμός. Κατά την εγγραφή  συστήνεται η διατήρηση ίδιου email/username που χρησιμοποιούνταν για την αγορά εισιτηρίων, προκειμένου να διατηρηθεί αρχείο ιστορικού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 286.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ειδικότερα πριν από την πρώτη αγορά εισιτηρίων, θα ζητηθεί να συμπληρωθούν επιπλέον στοιχεία που είναι αναγκαία, σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο που διέπει την αγορά εισιτηρίων αθλητικών θεαμάτων και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη νέα εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε Mail στις παρακάτω διευθύνσεις:

[email protected] Διεύθυνση Εισιτηρίων

[email protected] Εμπορική Διεύθυνση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.