ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζντοβτς: «Από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα στην Ευρώπη το ΣΕΦ»

H απίστευτη δήλωση του Γιούρε Ζντοβτς για το ΣΕΦ!

Ζντοβτς: «Από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα στην Ευρώπη το ΣΕΦ»

Ο Γιούρε Ζντοβτς θεωρεί πως η Ελλάδα είναι το φαβορί στον ημιτελικό με τη Σλοβενία, ωστόσο τόνισε πως όλα είναι πιθανά σε ένα παιχνίδι. Ακόμη, μίλησε για το ΣΕΦ, τονίζοντας πως είναι από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα στην Ευρώπη.

Για τον ημιτελικό: «Δεν έχουν τον Σλούκα, που είναι σημαντικός παίκτης. Πιστεύω πως δεν είναι ανίκητοι. Πολλά εξαρτώνται από τον Αντετοκούνμπο. Είναι τελείως διαφορετικός παίκτης από τον Λούκα, δε δημιουργεί τόσο πολύ, αλλά είναι εξαιρετικός αθλητής και πολύ επικίνδυνος κοντά στο καλάθι.

Όλα είναι πιθανά σε ένα ματς, αλλά για να είμαστε δίκαιοι η Ελλάδα είναι το φαβορί. Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να τους κερδίσουμε. Τα παιδιά το 2021 κέρδισαν τη Λιθουανία στο Κάουνας, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί ο Έλληνες έχουν υψηλού επιπέδου ομάδα και ξέρουν να παίζουν άμυνα».

Επική δήλωση από νεαρό που έφευγε για διακοπές: «Ευχαριστώ στον κ. Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι»
Επική δήλωση από νεαρό που έφευγε για διακοπές: «Ευχαριστώ στον κ. Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι» 25.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ΣΕΦ: «Το ΣΕΦ για μένα είναι ένα από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα σε όλη την Ευρώπη. Οι κερκίδες είναι μακριά, νιώθεις μακριά από όλα, ποτέ δε μου άρεσε να είμαι εκεί, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής. Πρακτικά δε βλέπεις τις κερκίδες και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς. Αυτό ίσως είναι ένα έξτρα κίνητρο για την Ελλάδα, που έχει πραγματικά πολύ καλή ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.