Ποδόσφαιρο

CNN Πορτογαλίας: «Θα έρθει στην Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης, αλλά θα είναι… σαπουνόπερα»

CNN Πορτογαλίας: «Θα έρθει στην Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης, αλλά θα είναι… σαπουνόπερα»

Στην Πορτογαλία το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με το maisfutebol.iol.pt. να αναλύει εκτενέστερα το θέμα.

Σταματημό δεν έχουν οι αναφορές των Πορτογάλων στον Φώτη Ιωαννίδη!

Λίγες ώρες μετά το ακραίο δημοσίευμα της Record περί προσφοράς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο το πορτογαλικό CNN ανέλυσε τα δεδομένα για τον 24χρονο επιθετικό.

Συγκεκριμένα ο Νούνο βούλιο Φαρίνια, με τοποθέτηση του τόνισε ότι ο Ιωαννίδης θα καταλήξει στη Σπόρτινγκ, ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση θα μετατραπεί σε… Σαπουνόπερα!

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη απορρίψει προτάσεις της Ίπσουιτς (22,5 και 25 εκατ. Ευρώ) καθώς και της μπολόνια επίσης στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Δεδομένα το τριφύλλι δεν έχει κανένα σκοπό να πουλήσει τον Ιωαννίδη καθώς αυτός αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου ενώ σύντομα ο σύλλογος θα προχωρήσει σε γενναία αναπροσαρμογή συμβολαίου με μεγάλες αποδοχές στον παίκτη.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ