Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό ο Ασβέστης

Στον Παναθηναϊκό ο Ασβέστης

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Χρήστο Ασβέστη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα πόλο τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα (17/7) ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Ασβέστη για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον τερματοφύλακα Χρήστο Ασβέστη από την ΑΕΚ.

Ο Ασβέστης ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα από την Ακαδημία του ΑΝΟ Γλυφάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας Νέων ανδρών.

Τεράστια ανταπόκριση στα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Πάνω από 5800 εγγραφές!
POPULAR NOW Τεράστια ανταπόκριση στα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Πάνω από 5800 εγγραφές!

Το 2019 αγωνίστηκε με το σκουφάκι της ΑΕΚ μέχρι και το 2021 που ήταν δεύτερη στο κύπελλο Ελλάδας. Από το 2021 και για περίπου δύο χρόνια αγωνίστηκε με τον Ηλυσιακό στην Α1 και πέρυσι επέστρεψε για ένα χρόνο και πάλι στον «δικέφαλο».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Χρήστος Ασβέστης είπε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η ομάδα σημειώνει σταθερά μια ανοδική πορεία και ευελπιστώ να βοηθήσω στην κατάκτηση ενός μεταλλίου”».

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ