Ποδόσφαιρο

Δημάτος: «Πρέπει να αποφύγει το ζευγάρι του Άγιαξ με τη Βοϊβοντίνα ο Παναθηναϊκός»

Δημάτος: «Πρέπει να αποφύγει το ζευγάρι του Άγιαξ με τη Βοϊβοντίνα ο Παναθηναϊκός»

Όλα όσα ανέφερε ο Ανδρέας Δημάτος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ανδρέας Δημάτος:

-τα υπο-γκρουπ των ελληνικών ομάδων: «Και τα τρία βασικά υπο-γκρουπ με τους υποψηφίους αντιπάλους των τριών ελληνικών είναι πολύ καλά, σε θεωρητικό επίπεδο. Βλέπω επίσης ότι οι ομάδες μας φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχουν προχωρήσει περισσότερο τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και μπορούν να εμφανιστούν».

-το αν είναι εφικτή η δέκατη θέση στην κατάταξη χωρών της UEFA: «Τη δέκατη θέση είναι μάλλον απίθανο να την πάρουμε φέτος. Όμως μπορούμε να πλασαριστούμε στην δωδέκατη ή την ενδέκατη θέση, για να τη διεκδικήσουμε την επόμενη χρονιά. Το μίνιμουμ είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, για να έχουμε τις πέντε ομάδες. Βασικό ζητούμενο είναι και οι τέσσερις ομάδες μας να είναι στο League Phase».

-τον δρόμο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League: «Οι χειρότερες δυνατές διασταυρώσεις του ΠΑΟΚ θα ήταν με τη Σπάρτα Πράγας, την Λουντογκόρετς και τον ΑΠΟΕΛ. Και τις τρεις αυτές ομάδες τις απέφυγε ο ΠΑΟΚ. Το γκρουπ του είναι καλό, είναι και θα είναι ως το τέλος ισχυρός στα προκριματικά. Προέχει πρώτα η Μπάνια Λούκα και μετά βλέπουμε. Η πρώτη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ εξασφαλίζει στην ομάδα τη συμμετοχή του σε League Phase, μίνιμουμ για το Conference, αν και φέτος είναι ιδανική η συγκυρία να μπει στους ‘ομίλους’ για πρώτη φορά στην ιστορία του».

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

-τον δρόμο του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Europa League: «Πρέπει να αποφύγει το ζευγάρι του Άγιαξ με τη Βοϊβοντίνα, οποιαδήποτε άλλη κλήρωση τού παρέχει τη δυνατότητα να βλέπει τη συνέχειά του στη διοργάνωση. Αν καταφέρει να περάσει την Μπότεφ και περάσει και τον επόμενο γύρο, θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε League Phase, μίνιμουμ για το Conference. Δεν ξέρω μήπως και το League Phase του Conference μήπως είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό, για να βελτιώσει τον συντελεστή του. Καλό θα ήταν να αποφύγει και την ομάδα που θα προκύψει από τη Ντιναμό Κιέβου-Παρτίζαν».

-τον δρόμο της ΑΕΚ στα προκριματικά του Conference League: «Είναι καλό το υπο-γκρουπ της ΑΕΚ, γιατί αν και ισχυρή υπήρχαν κάποιες επικίνδυνες ομάδες, όπως η Μπρόντμπι, η Σεντ Γκάλεν κλπ. Τα τρία ζευγάρια που θα βγάλουν νικητή είναι προτιμότερα, παρά να ζει με την αγωνία μήπως αποκλειστούν Άγιαξ και Μπράγκα. Για την ΑΕΚ είναι πιο δύσκολο να μπει στη League Phase, παρά να κάνει εκεί μια καλή πορεία».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
ΚΛΕΙΣΙΜΟ