Ποδόσφαιρο

Η ξεκάθαρη στάση για Ιωαννίδη και η επόμενη μέρα

Η ξεκάθαρη στάση για Ιωαννίδη και η επόμενη μέρα

Οσο κι αν στην Πορτογαλία παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, ο Φώτης Ιωαννίδης στην παρούσα φάση δεν πωλείται.

Οσο κι αν στην Πορτογαλία παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, ο Φώτης Ιωαννίδης στην παρούσα φάση δεν πωλείται.

Το τελευταίο, μετά τα δημοσιεύματα σχετικά με συμφωνία του διεθνούς επιθετικού με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, δημιουργήθηκε ένα κλίμα φυγής του ποδοσφαιριστή. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Διότι, πολύ απλά, δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στη στάση των “πράσινων” για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος: Ο παίκτης δεν πωλείται. Η στάση αυτή αποτυπώνεται έμπρακτα από τη στιγμή που όσες προτάσεις έχουν κατατεθεί στο τραπέζι της ομάδας έχουν απορριφθεί. Είτε από την Ιπσουιτς, είτε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Ιπσουιτς (η μεγαλύτερη με ποσό πάνω από τα 27 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 15%).

Απ. Νικολαΐδης» " />Αν αλλάξει κάτι μελλοντικά, θα φανεί στον χρόνο. Η Σπόρτινγκ πιέζει και μάλιστα πολύ, αλλά ο Παναθηναϊκός αρνείται να δώσει τον διεθνή φορ και μάλιστα του ετοιμάζει νέο συμβόλαιο, έχοντας κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του με τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός. Για να υπάρξει στροφή 180 μοιρών στην υπόθεση θα πρέπει να διαφοροποιηθούν πολλά και είναι κάτι που θα το δείξει η ίδια η πραγματικότητα το επόμενο διάστημα του καλοκαιριού.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ