Ποδόσφαιρο

H πτήση προς το Άμστερνταμ: Η αγάπη του πιλότου στον Παναθηναϊκό, ο… κυβερνήτης Κώτσιρας και η λατρεία στον Ιωαννίδη!

H πτήση προς το Άμστερνταμ: Η αγάπη του πιλότου στον Παναθηναϊκό, ο… κυβερνήτης Κώτσιρας και η λατρεία στον Ιωαννίδη!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στο Άμστερνταμ ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ και το Panathinaikos24. gr σας μεταφέρει στιγμές από την αναχώρηση του τριφυλλιού για την ολλανδική πρωτεύουσα.

Πάτησε Άμστερνταμ, με στόχο την ανατροπή επί του Άγιαξ και την πρόκριση ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι αντιμετωπίζουν τον ιστορικό ολλανδικό σύλλογο το βράδυ της Πέμπτης(15/8, 21:15) στην Johan Cruyff Arena, έχοντας ως στόχο να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά και να φύγουν με το εισιτήριο για τα playoffs του Εθuropa League.

Το Panathinaikos24.gr “πέταξε” μαζί με την αποστολή του “τριφυλλιού” και σας μεταφέρει τις σημαντικότερες πτυχές του ταξιδιού προς το Άμστερνταμ.

Η λατρεία στον Φώτη Ιωαννίδη και το “πηγαδάκι” Τζαβέλλα και Σάκκαρη

Πριν καν η αποστολή επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, άρχισαν οι εκδηλώσεις λατρείας για την ομάδα και κυρίως προς τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός δεδομένα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της πράσινης εξέδρας, με τον κόσμο της ομάδας να τον προσεγγίζει αποθεώνοντας τον και να ζητά την πρόκριση από τον… Φωτάρα!

Όσο οι παίκτες και η υπόλοιπη αποστολή περίμεναν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, την εμφάνιση της στο αεροδρόμιο έκανε και η Μαρία Σάκκαρη! Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μάλιστα είχε ένα σύντομο διάλογο με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος των ‘’πρασίνων’’, Γιώργος Τζαβέλλα, στον οποίο ευχήθηκε να επιστρέψει με την πρόκριση από το Άμστερνταμ!

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Τα ιδιαίτερα κομμάτια της πτήσης

Aρκετά… καρέ υπήρχαν στην διάρκειας τριών ωρών πτήση της αποστολής του Παναθηναϊκού προς το Άμστερνταμ!

Σε ένα από αυτά “εντοπίστηκαν” οι βοηθοί του Ντιέγκο Αλόνσο να αναλύουν τον Άγιαξ ακόμη περισσοτερο, προκειμένου να βοηθήσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού να εμπεδώσουν ακόμη καλύτερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τον τρόπο παιχνιδιού του “Αίαντα”.

Φυσικά αρκετοί επέλεξαν να… αναπαυθούν και να πάρουν ένα υπνάκο, αφού το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για αρκετά νωρίς.

Σε αυτό το… group ωστόσο ήταν αρκετοί οι οποίοι δεν συμμετείχαν. Οι δυο καλοί φίλοι, Φώτης Ιωαννίδης και Γιώργος Νίκας, επέλεξαν να περάσουν ποιοτικά τον χρόνο τους, παίζοντας ένα παιχνίδι γνώσεων.

Λίγο… παραπέρα, ο Γιούρι Λοντίγκιν, προτίμησε να παρακολουθήσει το σπουδαίο ντοκιμαντέρ το οποίο είναι αφιερωμένο στα τελευταία χρονιά της δυναστείας των Bulls στο NBA, αλλά και τον μεγάλο Μάικλ Τζόρνταν.

Όπως συχνά συμβαίνει στις πτήσεις του Παναθηναϊκού, έτσι και σε αυτή ο πιλότος του αεροπλάνου της Aegean ευχήθηκε να πάρει την πρόκριση ο “Παναθηναϊκός μας”, ενώ δεν δίστασε να προσκαλέσει – προκαλέσει τον Γιάννη Κώτσιρα, αλλά και άλλους παίκτες στο πιλοτήριο! Ο έμπειρος αμυντικός ωστόσο ήταν εκείνος που παρέμεινε για αρκετή ώρα εκεί, θυμίζοντας… κυβερνήτη του αεροσκάφους!

Η συννεφιασμένη άφιξη

Η άφιξη του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, μόνο… Ελλάδα δεν θύμισε, αφού οι “πράσινοι” συνάντησαν συννεφιά στο Άμστερνταμ με τη θερμοκρασία να είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την Αθήνα καθώς το θερμόμετρο έδειχνε τους 21 βαθμούς κελσίου. Μάλιστα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, αναμένεται να υπάρξουν και βροχές ανά διαστήματα το επόμενο διήμερο!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ